Procano med ny corporate identity og nye hjemmesider

Som et ledd i å styrke vår kommunikasjon i markedet, har Procano gleden av å presentere ny visuell profil, herunder logo og designmanual. Vårt dyktige team i Grid AS har bistått i dette arbeidet, anført av Partner Thomas Higgins. «Vi takker staben i Grid For veldig godt samarbeid og meget godt faglig arbeid» skryter Managing Director i Procano, Jørgen Berg.

«Det viktigste med vår visuelle profil, er at den sammenfaller og beskriver hvem vi er og hva vi står for» understreker Christian O. Breivik, Customer Relations Director i Procano. «Videre er det avgjørende at vi kommuniserer enhetlig i alle kontaktflatene mot våre kunder og partnere. Allerede ved lansering er vi meget langt på vei i dette arbeidet» utdyper Breivik.

Med utgangspunkt i vår nye profil, har Mekom AS bistått med design og utvikling av nye hjemmesider. «De unge, lovende konsulentene i Mekom har innfridd våre høye forventninger» roser Jørgen Berg.

«Våre hjemmesider er primært for våre kunder og våre kunders medarbeidere. Det er de vi lever av og jobber for. Deres behov, brukervennlighet og enkelhet har vært styrende for Mekom sitt oppdrag for Procano», avslutter Berg.

Hjemmesidene er utviklet i WordPress 4.1.1 Med responsivt design (innholdet er tilpasset skjermstørrelsen). Svensk versjon lanseres våren 2015 og engelsk versjon lanseres sommeren 2015.