Siw Helland velger Procano

Siw Helland har i dag tiltrådt som Senior Project Manager i Procano AS. Hun tiltrer i avdeling for Kunderelasjoner. Avdelingen har et særlig ansvar for å tjene og ivareta selskapets kunder – fra før kunden har blitt kunde, gjennom hele kundeforholdet og etter at kundeforholdet opphører.

siw
Siw Helland (Foto: Mark Purnell)

Siw kommer fra tilsvarende stilling hos Pandox Op Grand Norge AS, selskapet som drifter Grand Hotel Oslo. Pandox Op Grand Norge er kontrollert av Pandox Operations, en del av Pandox AB (PNDX B). Tidligere har hun omfattende prosjektleder-erfaring fra sine 14 år i Telenor.

Prosjektledererfaring

«Vi ble først kjent med Siw gjennom at hun bistod vår kunde Grand Hotel med et større IT-prosjekt på begynnelsen av 2015», forklarer Christian O. Breivik, Customer Relations Director & Deputy Managing Director i Procano. «Da Siw søkte nye utfordringer etter engasjementet hos Pandox, var vi raske med å tilby jobb hos oss», utdyper Breivik. «Siw kommer inn med tung prosjektleder-erfaring. Dette er et svar på økt etterspørsel blant våre kunder, om i enda større grad å bistå kundene med å håndtere komplekse IT-prosjekter, der mange ulike parter er involvert. Siw har de nødvendige egenskaper for å fylle en slik kommersiell og administrativ prosjektleder-rolle, til det beste for våre kunder», avslutter Breivik.

«Alt vi driver med, handler om mennesker. Å ansette mennesker som reflekterer våre verdier og holdninger, er noe av det viktigste vi gjør», forteller Jørgen Berg, Managing Director i Procano. «Vi er helt avhengige av at våre medarbeidere er tett på både kunder, samarbeidspartnere og kollegaer, for å skape en bedre hverdag for våre kunder. Siw er løsningsorientert, har oversikt og evner å forstå kundens utfordringer. Samtidig har hun kontroll på de viktige detaljene som skaper helheten. Vi ønsker Siw hjertelig velkommen til Procano», avslutter en entusiastisk Berg.