Procano ønsker nye lærlinger velkommen

Bjørn Riis (midten) har god erfaring med å ansette lærlinger. Knut Kyrkjebø (venstre) og Henrik Vreim (høyre) er eksempler på dette, de er i dag ansatt hos Procano. (Foto: Tom B. Hansen. Porsgrunns Dagblad 10.02.15).
Bjørn Riis (midten) har god erfaring med å ansette lærlinger. Knut Kyrkjebø (venstre) og Henrik Vreim (høyre) er eksempler på dette, de er i dag ansatt hos Procano. (Foto: Tom B. Hansen. Porsgrunns Dagblad 10.02.15).

Vi kan i dag ønske to nye lærlinger velkommen til Procano: Nikolai Eugen Sandvik og Tobias Günther. Lærlingene har begge gått IKT-servicefag på Bamble videregående skole, og har fått lærlingplass i Procano. I de neste to årene vil Nikolai og Tobias være en del av Support-avdelingen, tilknyttet vårt kontor i Brevik. Her vil de få teoretisk og praktisk opplæring i brukerstøtte innen IT, samt drift og vedlikehold av IT-systemer.

«Brukerstøtte til Procano sine om lag 4000 brukere, er en sentral del av arbeidet i Support-avdelingen», uttaler Operations Director i Procano, Bjørn Riis. «Vi er opptatt av å gi en personlig service og support, samt å finne gode løsninger for våre brukere».

Procano har hatt partnerskapsavtale med IKT-servicefag ved Bamble videregående skole siden 2013, og har siden dette hatt flere søkere til lærlingstillingene. Bjørn Riis fullroser samarbeidet med skolen: «Hittil har vi utelukkende fått flinke og engasjerte kandidater fra skolen. Vi har også veldig gode erfaringer med det å være lærlingbedrift – dette er et samarbeid som alle parter har nytte av», avslutter Riis.

Opplæringen i Procano er utformet i samsvar med læreplanen til IKT-servicefag. Den tar sikte på å skape kompetanse som ikke bare sikrer effektiv og stabil drift av IT-systemer, men som også fremmer nytenkning og verdiskapning. Fra tidligere har Procano ansatt lærlingene Henrik Vreim (bildet) og Julian Stamland fra Bamble vgs. De bestod begge fagprøven med beste karakter, og er nå fast ansatt som IT Consultant i Procano.