Procano + Lenovo = Sant

Procano fornyer sitt partnerskap med Lenovo, og blir Lenovo Gold Partner.

Vi får med dette de beste priser på PCer, servere og tilhørende utstyr, samt tilgang til Lenovo sitt beste oppfølgningsprogram. Alle våre kunder drar nytte av dette i forbindelse med fornyelse, drift og vedlikehold av maskinpark.

Ønsker du å teste Lenovo utstyr så har vi også tilgang til de fleste ulike modeller for kostnadsfritt utlån.

Procano tilbyr også gunstige avtaler for leie av IT-utstyr. Våre avtaler må ikke forveksles med kostbare og kompliserte leasing avtaler. Med en leie-avtale med Procano er utstyret ditt etter avtalt leieperiode, det er ingen månedlige gebyrer, ingen etableringskostnader og ingen skjulte utkjøpskostnader.

Ønsker du vite mer så ta kontakt med oss på [email protected].