Bitdefender vinner mange priser

Procano tar endepunktsikkerhet på alvor.

Hvilket produkt som benyttes for endepunkt-/klientbeskyttelse er ikke uten betydning for verken sikkerheten eller brukeropplevelsen. Et godt produkt for endepunktsikring bør inkludere både antivirus, webfilter og patch-management. I tillegg bør det være så usynlig som mulig for sluttbruker, samt ta minst mulig av kapasiteten fra maskinen. Med vår tjeneste PRO PC Sikkerhet sørger vi for optimal baskyttelse og sikkerhet på alle PC’er og MAC’er – uten støy og mas.

Som kunde skal du også være trygg på at Procano har tatt gode valg for deg, og at vi bruker annerkjente produkter i vår tjenesteproduksjon. Som for eksempel vårt antivirus-produkt. Vi benytter Bitdefender, som i 2017 vant mange priser fra det uavhengige testsenteret AV-TEST.ORG. Se bare her: https://www.av-test.org/en/award/2017/