Få tilgang til dine filer over alt

Utnytt mulighetene som ligger i ditt abonnement! Få er klar over at OneDrive fra Microsoft er inkludert i mange av Office 365-abonnementene vi leverer, herunder Business, Business Essentials, Business Premium, E3 og E5). Flere og flere av våre brukere benytter OneDrive til blant annet å oppbevare personlige filer. Med One Drive og 1 TB lagringskapasitet inkludert har du tilgang til filene dine på mobilen, på PC og Mac. Du kan dele dokumenter med andre og begrense tilgangen med for eksempel økt sikkerhet for tilgang. Sistnevnte anbefales spesielt ved bruk på av OneDrive på mobil og nettbrett, slik at ikke sensitive dokumenter kommer på avveie ved tap/tyveri.

OneDrive er et godt alternativ som backup for dine filer, dersom du samtidig har synkronisert filene til din PC. Vi kan også tilby backup av epost og OneDrive i tjenesten PRO Office 365 Backup. Forøvrig kan du som bruker spare lagringsplass på firmaets server (personlig område) og/eller din PC. Du kan selv velge om filene skal lastes ned på din enhet eller kun være tilgjengelig fra Microsoft sin sky. Dette kalles Files on demand  eller Filer ved behov. Du kan lære med om dette ved å følge denne instruksjonsfilmen fra Microsoft.

PC (krever Windows 10): Følg disse instruksjonene.   

Mobil eller nettbrett: Last ned OneDrive-appen i Apple App Store, Google Play og Windows Phone StoreFølg disse instruksjonene.

Apple Mac (krever MacOS 10.14 Mojave): Se veiledning her.

Lykke til med å oppleve en enklere og tryggere hverdag! Ta kontakt med oss om du trenger bistand: [email protected]  |  +47 22 52 50 00.

Er du nysgjerrig på temaet “sikkerhet og effektivitet”? Meld deg på vårt gratis frokostseminar 22. november 2018 kl. 09-11. Velkommen!

Nyttige tips om bruk av Files on Demand: