Total Innovation velger Network-as-a-Service fra Procano

Total Innovation er et innovasjons- og kommersialiseringsselskap, med base i Gjøvikregionen. Selskapet er nært knyttet til industriklyngen NCE Raufoss, TotAl-gruppen, SINTEF og NTNU på Gjøvik. Med sin nye satsning, Bright House, samles 70-100 jobbskapere i Mustad Næringspark.

Med Procano nesten vegg-i-vegg i samme næringspark var valget enkelt for Total Innovasjon når nettverksleverandøren til Bright House skulle velges. Et årelangt samarbeid med Procano forsterkes ytterligere. Procano har gleden av å levere en komplett Network-as-a-Service (NaaS) for alle nettverkskomponentene i deres flotte nye innovasjons hus. En slik løsning inkluderer all drift, vedlikehold og support i hele avtaleperioden, samt at man unngår store investeringskostnader. Total Innovasjon får en svært fleksibel og moderne plattform som også er både effektiv og sikker. Med Network-as-a-Service (NaaS) fra Procano leveres det beste av nettverksløsninger fra Cisco Meraki.

Vi ser frem til å bidra med kunnskap og kompetanse til å gi fremtidens jobbskapere en stabil og trygg nettverksleveranse.