Network-as-a-Service fra Procano: Nå med 4G failover

Procano lanserer nå en rimelig løsning for å maksimere oppetid på internettlinjer: Automatisk kobling til 4G mobilnett hvis internettlinjen faller ut. En gavepakke til SMB-markedet, da redundante internettlinjer ofte innebærer en langt høyere kostnad.

“Dette er en kjærkommen lavkost-tjeneste for de av våre kunder der 4G er tilstrekkelig som en reserveløsning”, forteller Morten Halvorsen, produktansvarlig og Team Manager i Procano AS.

“Å miste tilgangen til internett er i økende grad lammende for våre kunder, i takt med utbredelsen av skytjenester og digitalisering i samfunnet. Nå gir vi alle våre kunder anledning til å sikre seg mot nedetid på internettlinjer og vi tror dette blir minimumsstandarden fremover. Med vår nye plattform vil vi dessuten kunne tilby våre kunder en komplett plattform, optimalisert for å håndtere mobil datakommunikasjon for M2M- og IoT-løsninger “, avslutter Halvorsen.

I første omgang vil Procano tilby dette som en opsjon til tjenesten PRO Brannmur, kalt PRO Failover 4G. Tjenesten koster kr. 195.- pr. måned og blir en standard opsjon i alle fremtidige løsningsforslag til våre kunder: Fiber + Brannmur + Failover 4G = maksimal oppetid og sikker drift. Alt levert av Procano.

Kontaktinformasjon

Svein Gustavsen
Sales Engineer

Morten Halvorsen
Team Manager