Olingo Consulting AB velger Procano

Regina Rasmanis, Managing Director, Olingo Consulting AB

Olingo Consulting AB sin visjon er å bli Sveriges mest anerkjente leverandør av konsulent- og opplæringstjenester innen effektivisering av IT-leveranser. Konsulentene i Olingo er virksomhetsutviklere med ekspertise innen IT-ledelse, IT Service Management (ITSM), agile metoder og compliance. Selskapet leverer en rekke kurs- og sertifiseringstjenester innen blant annet DevOps, ITIL, ITSM, GDPR og IT-Forvaltning. Olingo Consulting har 24 medarbeidere og kontorer i Stockholm.

“Da vi skulle finne en ny IT-leverandør, ønsket vi å finne et selskap med et enkelt konsept og transparente tjenester”, uttaler Regina Rasmanis, Managing Director i Olingo. “Procano kunne levere en konkurransedyktig modell, fleksibilitet og de tjenestene vi hadde behov for. Det er en fordel at også Procano er etablert i Stockholm”, avslutter Rasmanis.

Kontaktinformasjon:
Jørgen Berg | Managing Director | +47 976 89 833 | [email protected]