ULNA Barnehagene velger Procano

Laila Haugen, Daglig Leder, ULNA AS

ULNA AS er en profesjonell barnehageaktør som eier og drifter 21 barnehager i Norge, med administrasjon og hovedkontor på Helsfyr i Oslo. Barnehagene i Norge ligger på Sør- og Østlandet og har variasjoner i forhold til størrelse, konsept, innhold og utforming. ULNA har inngått en 5-årig avtale med Procano om fullservice IT-tjenester.

På overordnet nivå har ULNA valgt utstrakt bruk av skytjenester fra Microsoft, med en rekke sikkerhetstjenester som tilvalg. Forøvrig innebærer avtalen leveranser innen datasenter-tjenester, nettverk og brukerstøtte. ULNA vil få et dedikert kundeteam hos Procano.

“ULNA var på jakt etter en fullservice IT-leverandør som kunne ta ansvar for hele verdikjeden og aktivt bidra i vår digitalisering”, uttaler Laila Haugen, Daglig Leder i ULNA AS. “Procano, med dokumentert erfaring fra å levere IT-tjenester til vår bransje, var et naturlig førstevalg”, avslutter Haugen.

ULNA griper barndommens muligheter, er den syvende største barnehageaktøren i Norge og er 100% eid av Atvexa AB; et svensk eierselskap innen barnehager og skoler.

Kilde: www.ulna.no

Kontaktinformasjon:
Thomas Norgaard | Sales Manager | +47 920 30 066 | [email protected]