Kom i gang med multifaktorautentisering

Multifaktorautentisering (MFA) er en av de enkleste og mest effektive måtene å øke sikkerheten for din bedrift. 

Det er enklere enn det høres ut som. Når du logger deg på så betyr multifaktorautentisering at du må skrive inn en kode fra telefonen din for å få endelig tilgang. Dette kan hindre uvedkommende fra å få kontroll over kontoen din dersom de kjenner passordet ditt. Multifaktorautentisering kalles også 2-trinns bekreftelse.

Man kan enkelt legge til 2-trinns bekreftelse for de fleste kontoer man har, som for eksempel Google eller Microsoft-kontoer. Les mer om 2-trinns bekreftelse hos nettvett.no.

For bedrifter som bruker Office 365 og Microsoft 365 så kan man legge til en innstilling som krever at brukerne skal logge på ved hjelp av multifaktorautentisering. Når man foretar denne endringen så vil brukerne bli bedt om å sette opp sin telefon for to-faktor-godkjenning neste gang de logger på. 

Multifaktorautentisering er inkludert i ditt Office 365 eller Microsoft 365- abonnement, så ta kontakt med oss allerede i dag for å komme i gang.

 

Svein Gustavsen
Sales Engineer

Morten Halvorsen
Team Manager