To enkle grep sikrer bedrifter med ansatte på hjemmekontor

For hjemmekontoret er den digitale hygienen viktig for bedriftens sikkerhet slik håndhygienen er for helsa vår! 

Sluttbruker må vise nettvett, men det er ikke nok med dagens komplekse trusselbilde. Det største ansvaret ligger hos arbeidsgiver for å få på plass gode digitale løsninger som faktisk fremtvinger økt sikkerhet. Vi vil fremheve to viktige tiltak som krever beslutning fra deg som kunde og som vi med enkle grep kan aktivere for din bedrift mens dine ansatte er på hjemmekontor og uten behov for større gjennomføringsprosjekter. Det beste av alt er at det ikke nødvendigvis koster noe ekstra heller!

1. Innfør totrinnsbekreftelse for innlogging av Microsoft-konto

For å få det aktivert må vi konfigurere deres Microsoftmiljø og avtale et tidspunkt med brukerne.
Totrinnsbekreftelse (autentisering) er et ekstra sikkerhetsnivå for innlogging. Med totrinnsbekreftelse logger du inn med noe du vet (ditt passord) i tillegg til noe du har (en kode på telefon). De fleste av våre kunder er fra og med februar 2020 allerede lisensiert til å ta i bruk denne funksjonen. Den koster ikke noe ekstra for bedriften. 

2. Oppgrader til PRO PC Sikkerhet Premium  

Med ansatte på hjemmekontor eller på farten, er ikke lenger bedriftens data beskyttet av kontorets fire vegger. Hva skjer hvis PCen blir stjålet, hotell nettverket er hacket eller samboeren har virus på sin PC som smitter til din?

PRO PC Sikkerhet Premium gir den beste sikkerheten som er tilgjengelig på markedet i dag. Med denne omfattende sikkerhetspakken dekker Procano fem lag med sikkerhet; Identitet, Passord, PC, nettleser og data.

Vårt sikkerhetssenter overvåker og beskytter alle PCer dekket av PRO PC Sikkerhet Premium 24/7-365. Teamet består av over 90 sikkerhetssertifiserte teknikere og avverger daglig tusenvis av angrep. Skulle derimot uhellet være ute, dekkes det eventuelle løsepengekravet med inntil 1 million dollar i ransomware garanti.

Oppgraderingen koster kun 100,- per måned og tilgjengeliggjøres umiddelbart i din PRO PC Basic klient.

Små og mellomstore bedrifter rammes like ofte av datainnbrudd som de store og konsekvensene er like alvorlige for kunder og ansatte. På tross av dette er det bare de store som har hatt muligheten til å sikre seg godt nok. Procano leverer verdensledende IT-sikkerhetsteknologi som en tjeneste, og gir de mindre selskapene tilgang på trygghet som ellers ville blitt både for dyrt og komplisert å ta i bruk. Tjenesten komplementeres av våre drevne sikkerhetskonsulenter og partnere, som kontinuerlig overvåker og håndterer hendelser. 

Har du spørsmål til hvordan du kommer i gang med de sikkerhetstiltakene vi har nevnt? Ta en prat med en av våre sikkerhetseksperter på booking.procano.com.