PRO Secure Workplace og PRO Secure Network

Jorden sett fra himmelen med lys

Som bedriftsleder eller IT-sjef er du ansvarlig for å ivareta sikkerheten på arbeidsplassen. De digitale truslene kommer stadig nærmere og noe man trolig må forholde seg til på daglig basis. Sikkerhet for din datamaskin, e-post og ditt nettverk blir derfor essensielt. Bedriften din må beskyttes mot angrep som kan ødelegge datamaskiner og angrep fra hackere. I verste fall kan et angrep føre til at hackerne får tilgang til sensitiv informasjon som kan føre til store økonomiske belastninger for ansatte og virksomheten. Våre kunder skal alltid føle seg ivaretatt og sikre med tjenester fra oss, derfor har vi utviklet tjenestene PRO Secure Workplace og PRO Secure Network

PRO Secure Workplace

Et varemerke for sikkerhet og produktivitet

PRO Secure Workplace er en paraply av anbefalte tjenester som er designet for å gi trygghet i hverdagen. Alle produktene som inngår i PRO Secure Workplace paraplyen er bygget opp i henhold til NIST Cybersecurity Framework. Formålet er å styrke et selskaps evne til å proaktivt kunne identifisere potensielle trusler, detektere pågående angrep og gjenopprette dagens tilstand ved et eventuelt cyberangrep.

 • PRO Secure 365 er en komplett pakke som Procano bundler med alle Microsoft 365 lisenser for å ivareta e-post- og kommunikasjonssikkerhet. Samt gir mulighet til å få tilbake alle Exchange (e-poster), OneDrive (PC dokumenter), SharePoint (Felles dokumenter) og Teams data. Dette skjer gjennom en tredjeparts tjeneste som lagres på infrastruktur, som er helt uavhengig av Microsoft plattformen.
 • PRO Secure PC tar for seg PC-sikkerhet ved å implementere flere sikkerhetslag, for å beskytte endepunktet.
  • Basic versjonen har fokus på å øke basis sikkerheten, dette gjøres ved å holde PCen til enhver tid oppdatert med de tilgjengelige software oppdateringene. Samt å beskytte internett-trafikken ved å kjøre alle henvendelser gjennom DNS (nettverksservere) som overvåkes 24/7. Denne tjenesten blokkerer sider som er kjent med skadelig eller kriminell oppførsel, som for eksempel spam bots og scamming. I tillegg kan det settes spesifikke regler for å blokkere kategorier som eksempelvis gambling, reklame etc.
  • Premium versjonen er designet for å gi komplett beskyttelse av et selskap. Denne inkluderer alle elementene som er implementert i Basic-pakken. I tillegg er den utviklet med tanke på å trene opp både PC (via AI teknologi) og brukerne (via opplæringsvideoer og e-poster) til å forstå i hvilke situasjoner det kan oppstå risiko, og hvordan unngå disse. Skulle uhellet være ute, ved at en bruker har klikket på en link eller lastet ned et vedlegg som skadelig, vil AI (kunstig intelligens) programvaren umiddelbart ta handling og blokkere viruset eller inntrengeren. Videre vil angrepet analyseres av vår sikkerhetsavdeling med over 100 sikkerhetssertifiserte teknikere som jobber 24/7 med å analysere, preventere og reversere angrep. 
 • PRO Secure Mac bygger på samme grunnsteinene som PC, hvor det jobbes proaktivt for å beskytte endepunktet.
  • Basic versjonen har fokus på å sikre at Macen til enhver tid har de nyeste oppdateringene for å tette sikkerhetshull. Procano jobber med full innsikt i hvert enkelt endepunkt med sentral utrulling av programmer og patcher. Det jobbes også etter fastsatte policyer som er utarbeidet etter best practice for å ivareta produktivitet og sikkerhet.
  • Premium versjonen er designet for å gi komplett beskyttelse av et selskap. Denne inkluderer alle elementene som er implementert i Basic pakken. I tillegg er den utviklet med tanke på å trene opp både Mac (via AI teknologi) og brukerne (via opplæringsvideoer og e-poster) til å forstå i hvilke situasjoner det kan oppstå risiko, og hvordan unngå disse. Skulle uhellet være ute, ved at en bruker har klikket på en link eller lastet ned et vedlegg som skadelig, vil AI (kunstig intelligens) programvaren umiddelbar ta handling og blokkere viruset eller inntrengeren. Videre vil angrepet analyseres av vår sikkerhetsavdeling med over 100 sikkerhetssertifiserte teknikere som jobber 24/7 med å analysere, preventere og reversere angrep.

PRO Secure Network

Et nettverk som sikrer bedriftens produktivitet

Procano leverer det avanserte Cisco Meraki nettverket til sine kunder. Dette gjelder fra de vanlige kontorene med 20 brukere, til de aller største kontorfellesskapene, hvor nettverkene har flere tusen brukere samtidig og kompleksiteten sprer seg på tvers av flere hundre virtuelle nettverk. For oss er det viktig med trygghet i leveransen, samt at alle våre ansatte har kompetanse i nettverket. Derfor har alle tekniske ansatte som har jobbet lenger enn 6 måneder en sertifisering på Cisco Meraki. Våre løsningsarkitekter har flere tiår med erfaring innen nettverksdesign.

PRO Secure Network er et komplett driftet nettverk som er levert av Procano. Brannmuren leveres med Cisco sin avanserte sikkerhetslisens, AMP. Dette innebærer at nettverket kontinuerlig blir beskyttet for eksterne angrep og via potensielle aktører internt i nettverket. Dette gjør at du kan føle deg trygg på at en gjest med virusinfisert PC eller Mac ikke vil kunne spre seg videre til andre enheter. Beskyttelsen gjelder for alle enheter på nettverket, både PCer, Macer, skjermer, smartenheter, printere og for gjester.

 • Add-on: 24/7 monitorering av brannmur logger og trafikk med en AI basert tjeneste som tar handlinger basert på en risiko score. 
 • Add-on: Pålogging på trådløst nettverk via Microsoft365 påloggingen. Denne tjenesten gjør at man ikke lenger har et passord på sitt ansatt nettverk, men kan bruke sin egne personlige pålogging.
 • Add-on: Procano 4G failover gir bedriften kontinuerlig tilgang til internett selv om fiberlinjen skulle gå ned.