Våre tjenester

Andre tjenester

Vi har løsninger som passer deg

Procano hjelper deg med å finne løsningene som passer deg og ditt behov, og med oss vil IT-sikkerheten din alltid være ivaretatt. 

Infrastruktur-1

Infrastruktur - Moderne skytjenester og løsninger i datasenter krever infrastruktur av høy kvalitet i alle ledd. 

Automatisering-2

Automatisering – Vi hjelper våre kunder med å automatisere deler av driften, slik at de kan oppleve raskere utrulling, kortere endringstid, mindre manuelt arbeid og færre repetitive oppgaver.

Integrasjon-1

IntegrasjonMed Procano får du en digital grunnmur bygget på smidige APIer og en partner som hjelper deg med integrasjon av prosesser, data og identiteter på tvers av dine applikasjoner.

Finansiering-2

Finansiering - Vi tilbyr salg og utleie av alt innen IT utstyr til konkurransedyktige priser. Det gjelder også programvare.

Datasenter-1

Datasenter - Med dine data i et norsk datasenter i verdensklasse sørger vi for både tilgjengelighet og sikkerhet. Integrasjon med skytjenestene er en selvfølge.

Samhandling-1

Samhandling - Fleksible ansatte, gode leverandører og dyktige partnere er dine viktigste ressurser. Sørg for at de samhandler godt, på tvers av alle enheter og plattformer, og med god brukeropplevelse.

Programvare og lisenser-1

Programvare og lisenser - Riktig og god programvare er essensielt. Vi sørger for at din bedrift er korrekt og optimalt lisensiert, samt at riktig programvare er tilgjengelig for de rette brukerne.

Nettbutikk-1

Nettbutikk – Er du kunde av Procano får du tilgang til vår nettbutikk med konkurransedyktige priser. 

Kunne du tenke deg færre kontaktpunkter å forholde deg til på IT-området?

Med Procano på laget får du en partner som tar hånd om alle IT-relaterte behov og jobber tett på bedriften din for å sikre at alt ganske enkelt fungerer som det skal. Kontakt oss for å høre mer om hvordan vi kan hjelpe dere!

Kontakt oss