Løsninger

Tjenester

Referanser

Blogg

Om oss

Løsninger

Tjenester

Referanser

Blogg

Om oss

kontorlokale

Procano og Netsecurity går sammen

26. mars 2022

Procano har igjennom flere år levert markedsledende sikkerhetsløsninger til SMB i samarbeid med internasjonale partnere. Vi har igjennom denne perioden sett et økende ønske om lokal tilstedeværelse og arbeidskraft, og vi følte det da helt naturlig å gå til det vi anser som Norges ledende IT Sikkerhetsmiljø i Netsecurity.  

Netsecurity er en av de to første leverandørene som ble sertifiserte av Nasjonale Sikkerhets Myndigheter og har lokal IRT-tilstedeværelse i alle Norges største byer. Selskapet ble etablert i 2009, og har siden oppstart levert tjenester og løsninger som gjør at virksomheter og organisasjoner kan arbeide sikkert på nett.

Procano innlemmer Netsecurity som en fullt integrert leverandør

– Netsecurity har fått flere oppgaver fra Procano igjennom de siste årene og har levert disse langt over forventning. Vi gleder oss til å utvide samarbeidet fra ad-hoc til fullt strategisk partnerskap om å levere Enterprise sikkerhet til SMB markedet, forteller Jørgen Berg, administrerende direktør i Procano.

Procano innlemmer Netsecurity som en fullt integrert leverandør i sin unike standardpakketering av sikkerhet for bruker og endepunkt.

Samarbeidet har allerede tatt form og det er initiert flere sikkerhetsprosjekter for store og små kunder.

– Vi er stolte over at Procano har valgt Netsecurity som eksklusiv strategisk partner til å levere cybersikkerhetstjenester til deres kunder. Vi erfarer at et utfordrende trusselbilde i kontinuerlige endring gjør kundene mer bevisst på sine valgt innen IT-sikkerhet, hvor nasjonale leverandører som Netsecurity og Procano foretrekkes fremfor internasjonale aktører. Netsecurity har etablert en partnersatsing for å kunne nå SMB markedet med IT-sikkerhetstjenester som vanligvis kun er tilgjengelig for større kunder. Vi gleder oss til et langsiktig samarbeid med Procano som bidrar til økt fokus og bedre IT-sikkerhet for deres kunder, sier Jan Søgaard, administrerende direktør i Netsecurity

Sammen vil vi kunne levere til deg som kunde eksepsjonell IT-sikkerhet. Vi hjelper deg med en tryggere arbeidshverdag.