Les om Procano
Description for subpage 1 in Losninger
IT-sikkerhet i alle ledd
Ofte stilte spørsmål
Møt alle i Procano
Vi gjør alt
Vi hjelper til
Veien ut til skyen
Økt produktivitet i skyen
Sikkert, raskt og stabilt nett
Utforsk flere av våre tjenester
Møt våre kunder
Møt våre partnere
Oppdateringer fra Procano
Ofte stilte spørsmål

FAQ

FAQ image
 • Hvilke IT-tjenester tilbyr dere?

  Vi leverer alle tjenester du vil forvente av en IT-avdeling. Blant annet Nettverk, Sikkerhet,  Software (Microsoft 365, Adobe, AutoCAD, Docusign etc) og Hardware (PC, Print, Skjermer, Docking, Telefoner), Møterom og IT-support.

 • Hva vil det si å leie en IT-konsulent?

  Ved å leie en IT Konsulent har du noen sittende ute hos deg til enhver tid. Ofte ser vi at de fleste selskaper får mer ut av å kjøpe support som en tjeneste. Da tar vi oss av bemanning, opplæring og utvikling. Vårt ansvar er at dine brukere skal få svar på sine spørsmål på en god måte innenfor avtalt tid.

 • Hvordan vet jeg at bedriften min er sikret mot dataangrep?

  Du kan aldri være helt sikker, men det er mye du kan gjøre for å bli tryggere. Gjennom en avtale med oss tar vi av oss sikkerheten din og gir deg de råd og tjenester du trenger for å føle deg trygg.

 • Hvor mye koster IT-sikkerhet for bedriften min?

  IT-sikkerhet har tradisjonelt sett vært dyrt, men vi har fremforhandlet avtaler med leverandører på tvers av hele vår kundegruppe og klarer derfor å levere de mest kosteffektive tjenestene for din bedrift. Sammen finner vi ut av hvilke tjenester som er «need-to-have» og hvilke som er «nice-to-have».

 • Hvordan kommer jeg i gang med onboarding og offboarding med Procano?

  Procano tar fullt ansvar for onboarding prosessen. Vi har ett fastsatt prosjektløp som gjennomføres av en PRINCE2 sertifisert prosjektleder. Her går vi igjennom alle delene av IT-driften deres og sørger for at dere blir godt integrerte i løsningene våre. Som en del av onboardingen blir det gjennomført en kick-off med ditt kundeteam slik at dere blir godt kjent og er klare for veien videre.

 • Hvilket utstyr trenger jeg for å samarbeide med dere?

  Vi setter ikke noe krav til utstyr for å kunne samarbeide med oss. Våre produkter fungerer like godt på Apple som på Windows. 

 • Kan jeg kjøpe eller leie IT-utstyr av dere?

  Procano leverer utstyr både som kjøp gjennom vår webshop eller som en tjeneste til en fast pris per måned. Dette gjelder uansett om dere har behov for PC, nettverk eller print.

Side by side image

Kom i gang med multifaktorautentisering (MFA)

Hvorfor låser du ytterdøra når du reiser hjemmefra? De fleste av oss låser huset for å unngå at fremmede kommer inn, det er enkelt og vi gjør det uten å tenke gjennom det. De samme sikkerhetsrutinene er det mange som glemmer når de skal sikre bedriften sin digitalt. 

Les mer her
Side by side image

Digital hygiene: To enkle grep til et sikkert hjemmekontor

Vet du hvordan bedriften din har sikret seg mot dataangrep når de ansatte er på farten eller har hjemmekontor? 

Når de ansatte jobber utenfor kontorets fire vegger er bedriftens data mer sårbar for hacking, virus og datainnbrudd; Hva skjer hvis PC-en..

Les mer her

IT-ekspertene våre har bred ekspertise på den nyeste teknologien og de mest populære digitale verktøyene på markedet

Nå ønsker vi å dele kompetansen vår med deg, slik at bedriften din kan få et IT-miljø som tilrettelegger bedre for effektiv drift og økt vekst. Ta kontakt, så tar vi en prat om hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift!

Kontakt oss