Les om Procano
Description for subpage 1 in Losninger
IT-sikkerhet i alle ledd
Ofte stilte spørsmål
Møt alle i Procano
Vi gjør alt
Vi hjelper til
Veien ut til skyen
Økt produktivitet i skyen
Sikkert, raskt og stabilt nett
Utforsk flere av våre tjenester
Møt våre kunder
Møt våre partnere
Oppdateringer fra Procano
Din IT-avdeling

Fullt ansvar

Vi kan være din IT-avdeling

I Procano jobber vi med IT i stor skala og har bred ekspertise på den nyeste teknologien og de mest populære digitale verktøyene på markedet. Vi ønsker å dele kompetansen vår med deg, slik at bedriften din kan få et IT-miljø som tilrettelegger bedre for effektiv drift og økt vekst.

Din IT-avdeling slik du ønsker det

Fullt ansvar

Vi fungerer som deres IT-avdeling, der vi tar fullt ansvar for deres IT, med sikkerhet, produktivitet og effektivitet i alle ledd.

Vi leverer komplette løsninger som dekker alle deres IT-behov. Som en «one-stop-shop» IT-avdeling tar vi hånd om alle utfordringer.

Med et dedikert kundeteam vil dere få følelsen av å ha en egen IT avdeling med personlig relasjon og noen som kjenner dere – med svartid på telefon i løpet av 10 sekunder er vi alltid beredt.

Vi designer hele kunde opplevelsen gjennom vår markedsledende kundeportal. Her automatiserer vi opprettelse av nye brukere, bestilling av kontorutstyr, gir dere sømløs tilgang til alle applikasjoner og sørger for opplæring i både sikkerhet og produktivitet.

Delt ansvar

Vi fungerer som en utvidet del av din IT-avdeling, med kunnskap og ressurser der deres tid ikke strekker til. 

Vi leverer komplette tjenester etter behov, hvor vi har ansvaret for konfigurasjon, oppdatering og support av tjenestene.

Vi hjelper deg med smarte integrasjoner og automatiserte prosesser. 

Du vil få tilgang til markedets råeste kundeportal som er bygget med brukeren i sentrum. Denne gir deg Single sign-on til alle dine applikasjoner, komplett LMS portal, vCIO planner,  self-service knowledge base – og best av alt, vi skreddersyr den med deg.

 

Procano som din IT-avdeling

Med Procano som din IT-avdeling vil du få en annerledes IT-hverdag. Hos oss står brukeren i sentrum med fokus på automatiserte og integrerte tjenester, uten å gå på kompromiss med sikkerhet og samsvar. 

Alle kunder uavhengig av størrelse får personlig og god oppfølging gjennom et dedikert kundeteam. Med IT-avdeling hos Procano vil du få skreddersydde løsninger som er tilpasset ditt behov, en IT-avdeling med høy kompetanse, og markedsledende kundeportal der brukeren er i fokus og alt fungerer sømløst. 

Overlat hele driften til oss – der vi tar kontroll over IT-miljøet og sørger for at dere kan konsentrere dere om kjernevirksomheten deres.

 

Image

Procano er i dag Qicraft Groups totalleverandør av IT-løsninger

Qicraft "Som samarbeidspartner og IT-leverandør leverer Procano den fleksibiliteten og støtten vi trenger for å kunne levere tjenestene våre til kunder, eksterne partnere og internt i bedriften."

J. Andreas Lindqvist - Qicraft

Les mer
Image

Har du egen IT-avdeling?

Outsource deler av din IT-avdeling

Gjennom felles utvikling kan vi samarbeide med IT-avdelingen din om å ta digitaliseringen i bedriften din til et nytt nivå, med smarte integrasjoner og automatiserte prosesser. Ved å gi oss ansvaret for standardiserte oppgaver får dere mer tid til å konsentrere dere om bransjeverktøy, strategiske prosesser – og ikke minst egen kjernevirksomhet.

Les mer

Vi hjelper deg

Kom i kontakt med oss i Procano, så kan vi identifisere den riktige løsningen for deg. 

Kontakt oss
Blog post card image
Derfor mener Microsoft at fremtiden er passordløs

Kan virkelig fremtiden være helt uten passord? Ifølge Microsoft er det akkurat dit vi er på vei – til en hverdag hvor post-it lapper og spørsmålet “glemt passord” blir byttet ut med tilgjengelighet og smarte løsninger.

Les mer
Blog post card image
Dette er skytjenester og sånn fungerer det

Har du tenkt på at du benytter en skytjeneste hver gang du sjekker e-posten din fra mobilen, eller du samarbeider med en kollega i samme dokument? En skytjeneste er designet for nettopp det – en sømløs hverdag. 

Les mer
Blog post card image
Dette er phishing og anti-phishing kort fortalt

14 % av bedriftene som ble spurt om phishing i Mørketallsundersøkelsen 2020, hevdet at de hadde blitt utsatt for denne type databrudd. I dette innlegget forklarer vi hva phishing og anti-phishing er. 

Les mer