Våre tjenester

Microsoft 365

Microsoft 365 – økt produktivitet i skyen

Microsoft 365, tidligere kjent som Office 365, er en abonnementsbasert lisenspakke fra Microsoft – tilgjengelig for alle på én og samme plass i skyen.

I Microsoft 365 er sikkerheten oppgradert, samtidig som du får mer lagringsplass på nettet og skytilkoblede tjenester som gjør det mulig for de ansatte å samarbeide om og redigere direkte i filer i sanntid – alt sammen i en sømløs og integrert opplevelse. 

Som mangeårig Microsoft Gold Certified Partner har vi i Procano kompetansen som trengs for å hjelpe bedriften din med å finne den riktige lisensen og utnytte alle mulighetene som ligger i Microsoft 365.

Utforsk fordelene

Microsoft 365
Microsoft 365

Hvorfor velge Procano?

Procano er Microsoft Gold Certified Partner og en av Norges ledende leverandører av Microsoft 365. Vi var blant de første som flyttet ut i skyen, og er i dag en av få bedrifter på verdensbasis som jobber direkte med Microsoft for å utvikle Microsoft 365.  

Sikkerhet har førsteprioritet i alt vi foretar oss for kundene våre. Dette gjenspeiles i Microsoft 365-pakkene våre, som alle er konfigurert etter beste praksis. Vi leverer ikke bare en lisens, men en opplevelse. 

Image

PRO Secure | 365

PRO Secure 365 er en komplett pakke som Procano leverer sammen med alle Microsoft 365-lisenser, for å ivareta e-post- og kommunikasjonssikkerhet.

Løsningen gjør det også mulig å gjenopprette alle data knyttet til Exchange (e-poster), OneDrive (PC-dokumenter), SharePoint (fellesdokumenter) og Teams, dersom de skulle gå tapt. Dette foregår gjennom en tredjepartstjeneste som lagres på infrastrukturen, som er helt uavhengig av Microsoft-plattformen.

Image

Toptemp har Procano som full IT-leverandør

Toptemp har Procano som full IT-leverandør, samt Microsoft 365-plattformen og support. 

«Vi har over lenger tid jobbet med Procano, og er særdeles fornøyd med både tjeneste og oppfølging. Ressursene hos Procano oppleves som hjelpsomme og serviceinnstilte mennesker, som virker genuint opptatt av å levere god kvalitet på kort tid.

Les mer

Utnytt alle mulighetene i Microsoft 365 du også

Procano har kompetansen som trengs for å hjelpe bedriften din med å finne den riktige lisensen og utnytte alle mulighetene som ligger i Microsoft 365. Kontakt oss for å høre mer om hvordan Microsoft 365 kan øke produktiviteten i bedriften din.

Kontakt oss

Les siste nytt innen Microsoft

Blog post card image
7 tips til å holde gode møter i Teams

Teams er et samarbeidsverktøy fra Microsoft med en komplett løsning for nettmøter, teamsamarbeid og chat. Under har vi samlet 7 enkle tips til hvordan du kan holde mer effektive og gode møter i Teams. 

Les mer..
Blog post card image
Hva er forskjellen på Microsoft 365 og Office 365

Ett år etter at Microsoft 365 ble annonsert skaper navneendringene på tjenestene fortsatt forvirring. Her er forskjellen på Microsoft 365 og Office 365 – enkelt forklart.

 

Les mer..
Blog post card image
Nytt dataangrep mot Microsoft Exchange-servere

Siden begynnelsen av januar har trusselgruppen Hafnium utnyttet fire sårbarheter i Microsoft Exchange Servere, ifølge Microsoft selv. Stortinget ble utsatt for denne type dataangrep forrige uke, og de er ikke den eneste statlige målskiven til angriperne.

Les mer..
Blog post card image
Dette må du vite om totrinnsverifisering

Totrinnsverifisering er ett av de viktigste tiltakene bedriften kan ta for være godt IT-sikret. Denne oversikten forklarer deg det du trenger å vite om totrinnsverifisering.

- Hvem trenger totrinnsverifisering?

Les mer..