Våre tjenester

Nettverk

Sikkert, raskt og stabilt nett – til fast pris

Stadig flere kritiske virksomhetssystemer driftes i dag fra skyen, noe som stiller høye krav til at bedriften din har en rask, sikker og pålitelig nettverksløsning. Med vår komplette abonnementstjeneste «Nettverk som en tjeneste» tar vi over ansvaret for alt fra vedlikehold og sikkerhet til oppdateringer, feilsøking og kundesupport – der alt av utstyr og alle lisenser er inkludert. Vi holder deg og bedriften din på nett!

Utforsk fordelene

Nettverk
Nettverk

Hvorfor velge Procano?

Procano har i over ti år levert komplette nettverk til både store og små bedrifter i en rekke ulike bransjer. Gjennom vårt tette samarbeid med Cisco har vi utviklet et konsept som gir deg som kunde et komplett nettverk ferdig konfigurert i en moderne skyløsning. 

Med Procano som nettverksleverandør får du en tilpasset tjeneste basert på bedriftens nettverksbehov, lynrask lokal kundesupport og intelligente sikkerhetsfunksjoner – alt sammen til en fast og forutsigbar pris, der dere kun betaler for kapasiteten dere faktisk bruker.

 

Image

PRO Secure | Network

PRO Secure Network er en komplett nettverksløsning utviklet for å sikre bedriftens produktivitet gjennom førsteklasses sikkerhetsfunksjoner. Beskyttelsen gjelder for alle enheter på nettverket, inkludert PC-er, Mac-er, skjermer, smartenheter og printere.

Smarte funksjoner som sikker pålogging på trådløst nettverk via Microsoft 365, tilkobling til 4G mobilnett dersom internettlinjen faller ut og døgnkontinuerlig overvåking av brannmurlogger og -trafikk gjør Pro Secure Network til den ultimate løsningen for bedrifter som vil forbedre nettverkssikkerheten sin.

Image

Bryn Byggklima har Procano som fullverdig IT-leverandør

Bryn Byggklima "I hard konkurranse har vi fokus på å hele tiden forbedre våre forretningsprosesser og vi skjønner at teknologi kan gi oss et viktig fortrinn. Derfor har vi investert i et skalerbart og solid teknisk fundament hos Procano.”

Øyvind Bryn, Leder for teknologi og utvikling

Les mer
Image

«Cisco Managed Services Partner of the Year»

«Dette er en partner som har fokusert på Managed Services basert på Meraki over flere år i det norske markedet. De legger til og videreutvikler sine tjenester kontinuerlig. Gjennom et lett gjenkjennelig budskap om sikre og robuste løsninger levert som en tjeneste, tiltrekker de seg kunder innenfor de fleste vertikaler»

Cisco Partner Awards 2020

 

Ønsker du hjelp til å finne nettverket som passer ditt behov?

Med stadig flere virksomhetssystemer som driftes i skyen, har det aldri vært viktigere for bedrifter å få på plass en sikker og pålitelig nettverksløsning. Kontakt en av ekspertene våre, så hjelper vi dere med å sette opp en komplett løsning som gir de ansatte et trygt, stabilt og raskt nettverk.

Kontakt oss