Procano familien

Om oss

Historien om Procano

Vi i Procano har helt siden oppstarten i 2003 levert IT-tjenester og -support til hundrevis av små og mellomstore bedrifter over hele Norden. Filosofien vår er like enkel som den er klar: Vi skal gjøre kundenes forhold til IT så ukomplisert og lite bekymringsfullt som mulig – på en sikker og kostnadseffektiv måte. Vi mener nemlig at IT ikke bør være noe som tapper bedriften din for tid, penger og energi. Det skal ganske enkelt bare fungere – hver eneste dag.

For å oppnå dette har vi samlet noen av landets skarpeste IT-hoder, som med sin lange erfaring og gode kunnskap om den nyeste teknologien hjelper deg med alt som har med IT å gjøre. Enten det er snakk om å sørge for en smidig overgang til skyen, sikre bedriftens nettverk mot eksterne trusler eller etablere lynraskt fibernett, er vi ditt eneste kontaktpunkt når du trenger assistanse.

Erfaringen vår er at langsiktige relasjoner og tett samspill mellom kunde og leverandør gir de beste resultatene og de mest effektive løsningene. Vi er derfor opptatt av å være en samarbeidspartner du kan forholde deg til over tid. Med Procano på laget får bedriften din en pålitelig partner som er tett på i hele livssyklusen.

Vi er her for deg!

Image

Nøkkelinformasjon

  • Leverandør av IT-tjenester og -support, lisenser og programvare, med hovedkontor i Oslo
  • Avdelinger i Oslo, Porsgrunn og Stockholm
  • 32 ansatte
  • Over 400 kunder i ulike bransjer, med over 6000 brukere

Miljfyrtarn-norsk-fargerlivelogo_989997149

 

Image

IT-sikkerhet er viktig for oss

Små og mellomstore bedrifter er like utsatt for nettangrep som de store selskapene, men mangler ofte ressursene til å ivareta IT-sikkerheten på en god måte. Det vil vi i Procano gjøre noe med. 

IT-sikkerhet har førsteprioritet i alt vi foretar oss for kundene våre. Vi leverer en komplett pakke bestående av kostnadseffektive og toppmoderne sikkerhetstjenester og -verktøy som er nøye utvalgt og satt sammen for å gi deg og bedriften din trygghet i alle ledd.

Les mer
Image

Ja, vi er IT-leverandøren med måker på do!

Etter ni år i Brevik er det på tide å flytte nærmere sentrum – rettere sagt til den hippe delen av Porsgrunn. Velkommen til oss i Storgata 107!

De nye lokalene er på 400 kvadratmeter, og ligger i nedre del av Porsgrunn sentrum. 

Les mer

Nyheter fra Procano

Vår blogg gir deg det nyeste innen IT-sikkerhet, spennende kundecaser, tips og triks. 

Recent blog post image
Security Awareness Gratis onboarding for sikkerhetsopplæring ut 2022. I...
Les mer
Recent blog post image
Vi søker IT-teknikere Liker du å hjelpe andre og har gode IT-ferdigheter? Vi...
Les mer
Recent blog post image
Senior IT Operations Engineer Vi søker IT-teknikere! Elsker du folk, teknologi og...
Les mer
Recent blog post image
Apple-lansering Da har Apple vist frem nye iPhoner, Apple Watch og AirPods....
Les mer