Våre kunder

Våre kunder er primært små og mellomstore selskaper som driver virksomhet i Norge. De har alle et ønske om å sette bort sin IT-virksomhet, og er opptatt av effektivitet og økt lønnsomhet gjennom bruk av IT.

Våre kunder kommer fra et bredt spekter av næringer. Herunder konsulentselskaper, bygg & anlegg, advokatfirmaer, meglere, rådgivere, utdanning og ulike organisasjoner. Felles for dem alle er at de stiller høye krav til sin IT-partner, hva gjelder support, service, fleksibilitet og kompetanse.

Vi er stolte av å ha flere lokale og internasjonale selskaper blant våre kunder. Vi verdsetter tett dialog med kunden og arbeider for å bygge langsiktige relasjoner. Selv om vi vil fortsette å utvikle vår kundeportefølje, vil vi alltid ha fokus på å gjøre alle våre kunder fornøyde.

Her presenterer vi noen av våre kunder og arbeidet vi gjør for dem.

Vi ønsker å samarbeide med deg

Leter du etter en IT-partner? Vi drifter dine IT-løsninger og hjelper dine brukere. Sammen finner vi frem til gode og lønnsomme løsninger for deg og din bedrift.

Procano skiller seg ikke vesentlig fra andre leverandører gjennom hva vi gjør, men hvordan vi samarbeider med våre kunder, og hvordan vi leverer våre tjenester.

Ta kontakt med oss i dag for en prat om muligheter for samarbeid.

Kontakt oss