Våre tjenester

IT-sikkerhet

IT-sikkerhet i alle ledd – døgnet rundt

Små og mellomstore bedrifter er like utsatt for nettangrep som de store selskapene, men mangler ofte ressursene til å ivareta IT-sikkerheten på en god måte. Det vil vi i Procano gjøre noe med. Vår komplette sikkerhetsplattform beskytter, oppdager og eliminerer cybertrusler døgnet rundt, og sørger for at sensitiv informasjon ikke kommer på avveie – uansett om du jobber i en liten eller stor bedrift.

Utforsk fordelene

Naviger deg gjennom modellen å få et bedre bilde av Procano sin leveranse på IT-sikkerhet.

IT-sikkerhet
IT-sikkerhet

Hvorfor velge Procano?

IT-sikkerhet har førsteprioritet i alt vi foretar oss for kundene våre. Vi leverer en komplett pakke bestående av kostnadseffektive og toppmoderne sikkerhetstjenester og -verktøy som er nøye utvalgt og satt sammen for å gi deg og bedriften din trygghet i alle ledd.

Med Procano som din sikkerhetsleverandør slipper du å bekymre deg for sikkerhetsbrudd og tap av sensitiv data. Vårt markedsledende sikkerhetssenter sørger for at bedriften din til enhver tid er beskyttet mot trusler. Vi er i forkant av morgendagens trusler. 

Les om hvorfor det er viktig med en god sikkerhetskultur her

 

Er e-post passordet ditt på avveie?

Få tilsendt en rapport i løpet av få sekunder
som viser hvor sikkerheten brister.

Image

Procano er i dag Qicraft Groups totalleverandør av IT-løsninger

Qicraft "Som samarbeidspartner og IT-leverandør leverer Procano den fleksibiliteten og støtten vi trenger for å kunne levere tjenestene våre til kunder, eksterne partnere og internt i bedriften."

J. Andreas Lindqvist - Qicraft

Les mer
Image

7 råd for bedre IT-sikkerhet

Annet hvert år utgis Mørketallsundersøkelsen på vegne av Næringslivets Sikkerhetsråd (NSR). Dette er de syv sikkerhetsrådene du bør ta tak i allerede i dag. 

Les mer

Vil du vite mer om hvordan vi kan beskytte bedriften og sikre virksomhetskritiske data?

Kontakt en av sikkerhetsekspertene våre, så hjelper vi deg med å analysere behovene deres i dag og i fremtiden.

Kontakt oss

Les siste nytt innen IT-sikkerhet

Blog post card image
Dette koster det bedriften å ikke ha god IT-sikkerhet

Dårlig IT-sikkerhet i virksomheten din kan føre til alvorlige konsekvenser for deg, kundene dine, leverandører og samarbeidspartnere. Med flere og flere bedrifter som stoler på teknologi for å gjøre forretninger, blir IT-sikkerhet en kritisk akilleshæl – selv for små bedrifter.

Les mer..
Blog post card image
Hva er en IT-policy, og hvorfor må du ha det?

Alle virksomheter trenger en oversikt over selskapets retningslinjer for IT-sikkerhet. Med en IT-policy sikrer man gode beslutninger som ivaretar sikkerheten – på tvers av virksomheten.

-  Hva er en IT-policy og hvorfor trenger du en IT-policy?

Les mer..
Blog post card image
Vi sikrer deg mot Silver Sparrow

Sikkerhetsforskere har oppdaget en ny skadelig programvare for Mac – Silver Sparrow. Programvaren er rettet mot Apples egen prossessorbrikke M1, og det er foreløpig ukjent hvorfor over 30 000 maskiner har blitt infisert.

 

Les mer..
Blog post card image
En god IT-kultur begynner med en Code of Conduct

Kultur. Vi bruker det på flere systemnivåer som norsk kultur, subkultur og bedriftskultur. Og i dette innlegget skal vi se litt nærmere på hvorfor alle bør bygge en god (og sikker) IT-kultur.

- Fordelene med en Code of Conduct

Les mer..