Les om Procano
Description for subpage 1 in Losninger
IT-sikkerhet i alle ledd
Ofte stilte spørsmål
Møt alle i Procano
Vi gjør alt
Vi hjelper til
Veien ut til skyen
Økt produktivitet i skyen
Sikkert, raskt og stabilt nett
Utforsk flere av våre tjenester
Møt våre kunder
Møt våre partnere
Oppdateringer fra Procano
Våre tjenester

Skytjenester

Vi flytter bedriftens servere til skyen

Med skytjenester fra Procano bevarer du tilgangen til de samme dataene som tidligere, men slipper å tenke på administrering og infrastruktur. I tillegg får du økt fleksibilitet for ansatte, større skalerbarhet, bedre sikkerhet, reduserte kostnader og flere integrasjonsmuligheter.

Med skytjenester fra Procano står du fritt til å velge mellom private skytjenester fra Procano sitt datasenter i Oslo eller offentlige skytjenester fra Microsoft Azure. Våre rådgivere er sertifiserte innen tjenestene og vil hjelpe deg med å finne den riktige løsningen uansett plattform.

Utforsk fordelene

Skytjenester
Skytjenester

Hvorfor velge Procano?

Procano har i en årrekke levert datasentertjenester av skyhøy kvalitet, både via det dedikerte datasenteret vårt utenfor Oslo og gjennom Microsoft Azure. IT-ekspertene våre står til din rådighet og hjelper deg med alt fra valg av tjenesteplattform og migrering av data til hvordan du best mulig utnytter de mange fordelene som ligger i skyen. 

Vi er dine rådgivere for veien ut til skyen.

Image

ULNA Barnehagene valgte Procano som fullservice IT-leverandør

ULNA Barnehagene AS var på jakt etter en fullservice IT-leverandør som kunne ta ansvar for hele verdikjeden og aktivt bidra i vår digitalisering.

“Procano, med dokumentert erfaring fra å levere IT-tjenester til vår bransje, var et naturlig førstevalg” 

Laila Haugen, Daglig Leder

Image

Hva er fordelene med skytjenester?

Det er mange gode grunner til å flytte bedriften ut i skyen: 

  • Økt tilgjengelighet for de ansatte
  • Større skalerbarhet
  • Bedre sikkerhet
  • Reduserte kostnader
  • Flere integrasjonsmuligheter

Med en skytjeneste er det enkelt å skalere opp eller ned ut ifra hvor mange brukere som trenger tilgang. For å gjøre det enkelt for deg å holde styr på kostnadene, betaler du ganske enkelt en fast månedspris per bruker. Da trenger du ikke å betale for mer enn det bedriften faktisk bruker.

Les mer

Er veien ut i skyen noe du helst vil slippe å tenke på?

Skytjenester passer perfekt for bedrifter som ønsker mer fleksibilitet, flere integrasjonsmuligheter og muligheten til å skalere kapasiteten opp eller ned ved behov. Kontakt en av våre eksperter for å høre mer om hvordan vi kan hjelpe din bedriften med å utnytte alle mulighetene som ligger i skyen!

Kontakt oss