Våre tjenester

Skytjenester

Vi flytter bedriftens servere til skyen

Med skytjenester fra Procano bevarer du tilgangen til de samme dataene som tidligere, men slipper å tenke på administrering og infrastruktur. I tillegg får du økt fleksibilitet for ansatte, større skalerbarhet, bedre sikkerhet, reduserte kostnader og flere integrasjonsmuligheter.

Med skytjenester fra Procano står du fritt til å velge mellom private skytjenester fra Procano sitt datasenter i Oslo eller offentlige skytjenester fra Microsoft Azure. Våre rådgivere er sertifiserte innen tjenestene og vil hjelpe deg med å finne den riktige løsningen uansett plattform.

Utforsk fordelene

Skytjenester
Skytjenester

Hvorfor velge Procano?

Procano har i en årrekke levert datasentertjenester av skyhøy kvalitet, både via det dedikerte datasenteret vårt utenfor Oslo og gjennom Microsoft Azure. IT-ekspertene våre står til din rådighet og hjelper deg med alt fra valg av tjenesteplattform og migrering av data til hvordan du best mulig utnytter de mange fordelene som ligger i skyen. 

Vi er dine rådgivere for veien ut til skyen.

Image

ULNA Barnehagene valgte Procano som fullservice IT-leverandør

ULNA Barnehagene AS var på jakt etter en fullservice IT-leverandør som kunne ta ansvar for hele verdikjeden og aktivt bidra i vår digitalisering.

“Procano, med dokumentert erfaring fra å levere IT-tjenester til vår bransje, var et naturlig førstevalg” 

Laila Haugen, Daglig Leder

Image

Hva er fordelene med skytjenester?

Det er mange gode grunner til å flytte bedriften ut i skyen: 

  • Økt tilgjengelighet for de ansatte
  • Større skalerbarhet
  • Bedre sikkerhet
  • Reduserte kostnader
  • Flere integrasjonsmuligheter

Med en skytjeneste er det enkelt å skalere opp eller ned ut ifra hvor mange brukere som trenger tilgang. For å gjøre det enkelt for deg å holde styr på kostnadene, betaler du ganske enkelt en fast månedspris per bruker. Da trenger du ikke å betale for mer enn det bedriften faktisk bruker.

Les mer

Er veien ut i skyen noe du helst vil slippe å tenke på?

Skytjenester passer perfekt for bedrifter som ønsker mer fleksibilitet, flere integrasjonsmuligheter og muligheten til å skalere kapasiteten opp eller ned ved behov. Kontakt en av våre eksperter for å høre mer om hvordan vi kan hjelpe din bedriften med å utnytte alle mulighetene som ligger i skyen!

Kontakt oss